Premieră la Teatrul Merlin – Un iepuraș simpatic aduce bucurii copiilor de Paște, la Merlin

unnamed (2)
1000x100 (5)

Noul spectacol al artiștilor de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara, în premieră, are ca temă sosirea Iepurașului de Paște, fiind un exercițiu de imaginație al actriței Maria Gornic, semnatara scenariului și a regiei artistice.

Spectacolul se va juca în data de 16 aprilie 2022, de la ora 18:00, la Muzeul Satului Bănățean, în cadrul evenimentului Parcul Primăverii.

În spectacolul „Iepurașul de Paște”, copiii sunt invitați să participe chiar la nașterea Iepurașului, personajul nostru, unde sosesc două ursitoare și un ursuz ursitor, prost dispus, care, pe deasupra, nici nu știe să ursească.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Drăguțului Iepuraș i-e sortit să crească frumos și repede, să fie fricos și mut (ați ghicit, aici e ”mâna ” Ursitorului ursuz), însă e menit să aducă multe bucurii pentru copii. Dar ce fel de bucurii? În încercările sale de a-și găsi vocația, Iepurașul e dirijor și prezentator de modă. Dar, până la urmă, se pare că ce știe el cel mai bine să facă e să aducă ouă roșii copiilor, cu ocazia Paștelui, și să le ureze: „Un an bun și plin cu bani./Să aveți belșug în toate, de se poate./ Și se poate! ”

unnamed (7)

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Timiș (intrare liberă) și în data de 17 aprilie 2022, de la orele 11:00 și 13:00, la sediul teatrului de pe bulevardul Regele Carol I nr.3 Timișoara, și se adresează copiilor de la 3 ani. Biletele se pot achiziționa de la sediu sau de pe www.bilete.ro

Cea care a pus multă culoare și creativitate în realizarea scenografiei și a păpușilor este artista Marina Nicolici, iar din poveste fac parte actorii: Patricia Gavril, Octavia Petrișor, Cristian Brătoiu și Raul Bastean. Toate evenimentele Teatrului Merlin sunt susținute de Consiliul Județean Timiș.

unnamed (3)

banner 970 x 250