Premieră la Oravița! Orașul găzduiește pentru prima dată un turneu de jiu-jitsu

img 20220526 191239

Oravița bifează la finalul acestei săptămâni un eveniment cu dublu rol, sportiv și turistic. Odată cu primul turneu de jiu-jitsu organizat în orașul de pe Valea Carașului, participanții și aparținătorii vor putea vizita și obiectivele turistice unice din zonă.

Primul turneu de jiu-jitsu brazilian găzduit de Oravița va avea loc sâmbătă, 28 mai. Întrecerile vor începe la ora 11.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea”. S-au înscris 80 de sportivi de toate vârstele din Timișoara, Arad, Deva, Cluj-Napoca, Oravița, Călan și Reșița.

Concurenții și însoțitorii lor au și posibilitatea de a se caza la Oravița și de a vizita obiectivele turistice din oraș.

Evenimentul este organizat de Marțian Lepa, antrenor Titans Oravița, și Liviu Surlaș, antrenorul clubului Titans Fight Team HQ. Parteneri sunt Primăria Oravița, Asociația Educația 2008+, Asociația Școala Unu, Titans Fight Team și Asahi Dojo Reșița.

1000x100 casa brutarului

Participarea spectatorilor este liberă.

Oravița ar putea deveni o prezență permanentă pe harta competițiilor sportive de acest gen. Echipa Titans condusă de Marțian Lepa intenționează să includă orașul în campionatul național, organizând Cupa Oravița BJJ.