Premieră la Oravița! Orașul găzduiește pentru prima dată un turneu de jiu-jitsu

img 20220526 191239
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Oravița bifează la finalul acestei săptămâni un eveniment cu dublu rol, sportiv și turistic. Odată cu primul turneu de jiu-jitsu organizat în orașul de pe Valea Carașului, participanții și aparținătorii vor putea vizita și obiectivele turistice unice din zonă.

Primul turneu de jiu-jitsu brazilian găzduit de Oravița va avea loc sâmbătă, 28 mai. Întrecerile vor începe la ora 11.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea”. S-au înscris 80 de sportivi de toate vârstele din Timișoara, Arad, Deva, Cluj-Napoca, Oravița, Călan și Reșița.

Concurenții și însoțitorii lor au și posibilitatea de a se caza la Oravița și de a vizita obiectivele turistice din oraș.

Evenimentul este organizat de Marțian Lepa, antrenor Titans Oravița, și Liviu Surlaș, antrenorul clubului Titans Fight Team HQ. Parteneri sunt Primăria Oravița, Asociația Educația 2008+, Asociația Școala Unu, Titans Fight Team și Asahi Dojo Reșița.

untitled design set 970x90 px

Participarea spectatorilor este liberă.

Oravița ar putea deveni o prezență permanentă pe harta competițiilor sportive de acest gen. Echipa Titans condusă de Marțian Lepa intenționează să includă orașul în campionatul național, organizând Cupa Oravița BJJ.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/