Premieră la Măureni! Comuna se pregătește să deschidă prima piață!

Premieră în istoria comunei Măureni! În acest sfârșit de săptămână se va deschide prima piață din existența localității. Este un prilej numai bun pentru a socializa, spune primarul Brian Filimon, cel care are planuri ample pentru platoul din fața Căminului Cultural.

În comuna Măureni se inaugurează duminică prima piață de care se vor bucura localnicii. Inițiativa îi aparține Asociației Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă Măureni, beneficiind de tot sprijinul Primăriei. Așa se face că în fața Căminului Cultural au fost amplasate deocamdată 7 tarabe unde se vor comercializa bunuri de tot soiul ale producătorilor din Caraș-Severin și Timiș, în fiecare duminică, între orele 8 și 13.

Primarul Brian Filimon spune că noul proiect este un prilej numai bun pentru localnici să se întâlnească și să socializeze. „Ideea mea a fost ca oamenii din comunitate și din zonă să socializeze, să aibă un târg, să vină cu ce pot. Probabil ne vom extinde, în funcție de reacția oamenilor și de ideile pe care ni le mai dau. Sper să aibă un impact bun și să văd lumea încântată. În primul rând, vreau să mai socializeze lumea, să schimbe o vorbă, pentru că în mediul rural e mai greu să se întâlnească”.

Platoul din fața Căminului Cultural ar putea deveni un punct de întâlnire pentru localnici. Asta pentru că edilul-șef are planuri să îl dezvolte. „Vreau lângă piață să amplasez câteva mese speciale cu table de șah pentru pensionari și nu numai, cu băncuțe. Lângă avem și părculețul pentru copii, așa că eu spun că e o idee foarte bună”.

În acest moment sunt deja montate 4 băncuțe, dar totul depinde de cetățeni. Primarul Filimon se arată deschis și spune că așteaptă și alte idei de la localnici.

Sursă foto: Revista Sinteza