Pregătiri pentru Târgul de Paște din centrul Timișoarei. A început înscrierea comercianților

po 1000x100px (4)

La Timișoara au început deja pregătirile pentru Târgul de Paște. Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că ediția din acest an se va desfășura în perioada 25 martie – 18 aprilie. Comercianții care doresc să participe la târg se pot înscrie până la data de 27 februarie.

Au început pregătirile pentru cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Paște din centrul Timișoarei. Evenimentul din acest an se va desfășura în perioada 25 martie – 18 aprilie.

Casa de Cultură a Primăriei Timișoara anunță că cei care doresc să-și vândă produsele în cadrul căsuțelor se pot înscrie până la data de 27 februarie. Dosarele de înscriere se depun la Biroul de Organizare Evenimente al Casei de Cultură din Timișoara, situat pe str. Miron Costin, nr. 2, între orele 10.00 – 13.00, sau pe adresa de email: office@ccmt.ro.

vizual târg de paști

Pot participa: meșteri populari, artiști plastici, ce realizează/comercializează produse handmade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.; persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific pascal sau de primăvară; persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători  sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.)”, a informat Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Formularul de înscriere și regulamentul târgului pot fi consultate AICI!