Pregătire intensă a trupelor antitero la Reșița!

antrenament jandarmi (1)

Trupele antitero din cadrul jandarmeriei cărășene, împreună cu cele ale Poliției din Caraș-Severin și din Bihor s-au antrenat zilele trecute la Reșița.

Structurile de intervenție antiteroristă ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, împreună cu cele ale Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, sub îndrumarea locotenent-colonelului Bogdan Aldea, au desfășurat un stagiu de pregătire, la Reșița, în perioada 17-19 august, constând în antrenarea efectivelor pe linia acțiunilor speciale.

antrenament jandarmi (2)

Aceste servicii au ca principală atribuție executarea de acțiuni specifice pentru capturarea și neutralizarea persoanelor care folosesc arme de foc ori alte mijloace care pot pune în pericol siguranța persoanelor, bunurilor, valorilor și transporturilor speciale.

Scopul stagiului a fost cel de perfecționare a deprinderilor de intervenție la misiunile cu grad mare de risc, atunci când situaţia o impune pentru prinderea infractorilor periculoşi, aplanarea actelor de tulburare gravă a ordinii publice ori a conflictelor deschise cu evoluţie violentă.

antrenament jandarmi (3)

banner 1000 x 100 hd