Prefectura dă o mână de ajutor Primăriei din Oravița. În turism și locuri de muncă

Prefectul județului Caraș-Severin, Florența Albu, a purtat discuții cu edilul-șef al Oraviței, Dumitru Ursu, despre problemele pe care le întâmpină administrația locală. Întâlnirea a avut loc cu prilejul audiențelor organizate în teritoriu de Instituția Prefectului.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florența Albu, a avut o întrevedere cu primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu. Edilul-șef i-a adus la cunoștință prefectului problema locurilor de muncă din Oravița și Valea Carașului. Una dintre cauzele pentru care investitorii ocolesc Oravița este lipsa gazului metan, dar și starea precară a Drumului Național 57 care leagă Oravița de Timișoara. Primarul Ursu i-a înaintat reprezentantului Guvernului în teritoriu și o situație cu forța de muncă din zona Oraviței. Florența Albu l-a asigurat că va prezenta și Oravița în viitoarele întâlniri cu potențiali investitori.

O altă temă de discuție a celor doi oficiali a fost și cea a turismului. Atât prefectul, cât și edilul Ursu au convenit ca pe viitor să existe o mai strânsă colaborare cu Instituția Prefectului pentru a găsi soluții de promovare a zonelor turistice din preajma Oraviței. „Mă bucur că doamna prefect Albu a decis să meargă prin județ și să organizeze audiențe cu cetățenii. Cu siguranță acest mod de abordare va fi unul benefic atât pentru cetățean, cât și pentru noi, reprezentanții administrațiilor publice locale. Am avut o întrevedere cu domnia sa și i-am prezentat câteva din proiectele noastre legate de absorbția forței de muncă, precum și despre oportunitățile ce ni le oferă zonele turistice din Oravița și zona Valea Carașului”, a declarat pentru Express de Banat edilul-șef al Oraviței, Dumitru Ursu.

leader board 728 x 90 px