Prefectura Caraș-Severin nu a aflat despre alegerile locale din iunie 2017!

Asta deși chiar șeful Executivului, premierul Sorin Grindeanu, a anunțat vineri la Craiova că Guvernul a stabilit data alegerilor parțiale locale pentru 11 iunie 2017.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Craiova, unde a efectuat o vizită la fabrica Ford, că, prin Hotărâre de Guvern, se va stabili ca alegerile locale, în localitățile unde aleșii au renunțat la funcții pentru Parlament, să fie organizate în data de 11 iunie.

„Pentru că suntem la Craiova și aici aveți o situație de acest tip, vreau să vă anunț că săptămâna aceasta, prin Hotărâre de Guvern, vom stabili data alegerilor locale pe 11 iunie, astfel încât și perioada de campanie electorală şi toate termenele prevăzute de lege să fie respectate”, a afirmat Grindeanu, citat de Mediafax.

leader board 728 x 90 px

Afirmație despre care, se pare, Florența Albu nu a aflat încă, deoarece, deși am solicitat Instituției Prefectului să ne comunice în care localități se vor organiza alegeri parțiale, ni s-a răspuns: „Vă informăm că până în acest moment nu a fost adoptată nicio hotărâre de Guvern cu privire la organizarea de alegeri parţiale. Referitor la localităţile din judeţul Caraş-Severin unde se vor desfăşura alegeri, acestea vor fi stabilite de acelaşi act normativ”.

Data de 11 iunie 2017 de organizare a alegerilor parţiale în municipiile, oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali a fost propusă în Consiliul Executiv Național al PSD.