Prefectul Matei Lupu a votat astăzi împotriva urii dintre români

A mers la vot încă din primele ore, cu toată convingerea că fiecare vot contează. Prefectul Matei Lupu are o mare dorință: ca votul de astăzi al românilor să fie pentru cineva, nu împotriva altcuiva.

Prefectul Matei Lupu a votat astăzi la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Și-a exercitat dreptul pentru că spune că fiecare vot contează. Iar pe al său l-a dat din inimă.

„În primul rând am venit să votez cu speranța pentru mai bine, ca orice cetățean român. Și mai am o doleanță și o speranță a mea: ca noi, românii, să nu ne mai urâm unii pe alții, să nu mai venim la vot să votăm împotriva cuiva, ci să venim la vot să votăm pentru ceva, pentru cineva, asta e dorința mea. Eu mă bucur că avem posibilitatea asta. Să nu uităm că, pe lângă faptul că avem acest drept, eu consider că avem și o obligație, să votăm, obligație morală și trebuie să ne gândim la asta. Votul nostru contează! Nu există niciodată ideea că nu contează dacă am votat sau nu, contează foarte mult și pot să vă spun că pentru mine este o mândrie să îmi aleg președintele, orice coloratură politică are sau orice nume are. Oricum, votul meu este un vot din inimă”, a declarat prefectul Matei Lupu.