Prefectul de Timiș: „Recomandarea mea pentru timișeni este să evite petrecerile de acasă. Să nu uite că acest virus există în continuare”

Cuib de vise 1000x100

Liliana Oneț le transmite timișenilor că ar trebui să fie prudenți de Revelion și în următoarele zile libere, să evite întâlnirile în grupuri mari și petrecerile în familie, pentru prevenirea răspândirii noului virus. 

„Recomandarea mea pentru cetățenii Timișoarei, pentru cei ai județului Timiș, este să evite în această perioadă, de Revelion, petrecerile, întâlnirile cu grupuri mari, să evite petrecerile de acasă, să nu uite că acest virus există în continuare. Faptul că la nivelul județului Timiș suntem pe un trend descendent nu înseamnă că virusul a dispărut. El există și trebuie să avem mare grijă pentru a nu reveni la un al treilea val sau la o aglomerare după sărbători a spitalelor și a secțiilor de terapie intensivă.”, a declarat Liliana Oneț.

Potrivit prefectului de Timiș, toate structurile MAI vor fi în stradă și vor verifica toate locațiile în care s-ar putea strânge grupuri mari de persoane care să țină petreceri.

STPT job 1000x200

CITEȘTE ȘI: Modificări în cutuma săvârșirii slujbei Noului An. Anunțul Mitropoliei Banatului

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/