Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral

psdpnl s a aliat cu aur și Șoșoacă împotriva lui dominic fritz în biroul electoral
untitled design set 970x90 px

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Iar prin votul unei majorități politice formată din PSDPNL, AUR, Șoșoacă și alți sateliți precum Pro România și partidul lui Dan Voiculescu, decizia Biroului Electoral Municipal a fost anulată. Reamintim că în Birourile electorale, pe lângă magistrați și experți, sunt reprezentanți ai partidelor politice.

Argumentul șocant este că „nu a reieșit din probele prezentate faptul că afișele candidatului PSD-PNL ar fi fost aplicate peste afișele electorale ale candidatului USR, afișele ambilor candidați regăsindu-se pe panourile electorale din aceiași locație”.

USR a prezentat și Birourilor electorale și publicului prin fotografii și filmări faptul că echipa Robu a lipit afișele peste cele ale lui Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită. Dar pentru că USR nu a vrut să încalce legea, echipa lui Dominic Fritz nu a dezlipit afișele lui Nicolae Robu puse peste cele ale candidatului Alianței Timișoara Unită Unită pentru că le-ar fi distrus. Așa că a lipit încă o dată afișe vizibile cu Dominic Fritz pe panourile unde acestea au fost acoperite cu afișele lui Nicolae Robu.

Motivul cu care PSDPNL și AUR au anulat decizia de sancționare a fost tocmai faptul că pe panourile respective sunt și afișele lui Dominic Fritz, deci Nicolae Robu nu a încălcat legea. Complet absurd! De partea legii, dar în minoritate, au fost, pe lângă reprezentantul USR, președintele și locțiitorul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Timiș, precum și reprezentantul Autorității Electorale Permanente. Iată cum prin votul politic al PSDPNL, AUR, SOS și al sateliților politici legea a fost încălcată, și lui Nicolae Robu i s-a permis să lipească afișe peste ale contracandidaților, când are chef.

Dacă pentru un lucru atât de mic PSDPNL s-au unit cu AUR și cu SOS, vă imaginați ce se va întâmpla în viitorul Consiliul Local dacă timișorenii votează pentru aceste două formațiuni politice. Vor forma o majoritate politică împreună și vor bloca toate reformele inițiate de Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită.

 

CMF 21240063

Acest material a fost comandat de Partidul Forța Dreptei (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”) și distribuit de operatorul economic S.C. Banat Mall Publimedia S.R.L. 

( PE )

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/