Pragul de 4.000 de îmbolnăviri a fost depășit în județul Timiș! Focarul de la Școala Gimnazială Avram Iancu a fost stins

untitled design set 970x90 px

De la ultima raportare, în județul Timiș, au fost înregistrate alte 86 de noi cazuri de coronavirus, dintre are 46 numai în Timișoara. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică, în județ mai sunt active 11 focare. Cel de la Școala Gimnazială nr. 19 Avram Iancu din Timișoara a fost declarat oficial stins.

Sub monitorizarea inspectorilor DSP, se mai află cele trei centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din Timișioara (4 cazuri), Lugoj (76 de cazuri) și Periam (13 cazuri),  un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Timișoara (37 de cazuri), o firmă din Timișoara (11 cazuri), o firmă din Sânnicolau Mare (54 de cazuri), Liceul Teologic Logos (7 cazuri) și o unitate sanitară privată, tot din Timișoara (4 cazuri).

CITEȘTE ȘI: Bilanț COVID-19: O nouă zi cu peste 2.000 de cazuri la nivel național! Aproape 90 de îmbolnăviri în Timiș

Alte trei focare au fost raportate recent: la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, unde a mai apărut un caz de COVID-19, iar în total sunt confirmate opt persoane, la o firmă din Ghiroda (6 cazuri) și la o altă unitate economică din Timișoara (16 cazuri).

publicitate ziar expresb 1000x100

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 73 de anchete epidemiologice, iar în curs de desfășurare sunt 13.

De la începutul pandemiei, în județul Timiș, au fost înregistrate 4.050 de îmbolnăviri, iar rata de infectare, la mia de locuitori, este de 0.62.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/