Prăbușirea podului peste Siret poate deschide ochii celor care critică reintroducerea tramvaiului în Reșița!

nelu popa

Primarul Nelu Popa îi invită pe contestatarii celui mai important proiect din timpul mandatelor sale să privească spre Neamț, spre podul prăbușit zilele trecute, pentru a înțelege cu adevărat oportunitatea reintroducerii tramvaiului, care vine la pachet cu modernizarea întregii infrastructuri rutiere.

„Cei care au contestat proiectul tramvai poate că acum înțeleg ce înseamnă pasajul de la Intim, ce înseamnă pasajul de la Nera, ce înseamnă pasajul de pe Bârzava, de la UCMR. Poate vor înțelege ce înseamnă să reabilitezi toate aceste pasaje care nu au mai fost atinse de constructori în ultimii 50 de ani, poate chiar și mai mult. Un proiect făcut pe genunchi poate să aducă probleme mari sau chiar accidente grave, dar cel mai ușor este să nu faci nimic, să pui niște floricele, să mergi la petreceri.”, a comentat primarul Reșiței pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Un pod peste râul Siret s-a prăbușit joi în județul Neamț, între localităţile Sagna şi Luţca. Un camion și o autoutilitară erau pe pod în momentul prăbușirii. Podul fusese reabilitat recent prin Programul Național de Dezvoltarea Locală (etapa a II-a). Conform contractului de finanțare încheiat între Ministerul Dezvoltării și Consiliul Județean Neamț, valoarea finanțării, alocată prin PNDL, este de 7.374.449,36 lei. Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni (începând cu data de 23.07.2020), termenul de finalizare a lucrărilor fiind luna iulie 2022.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/