Povestea apei premiate cu trei stele la Bruxelles, spusă preșcolarilor din Dumbrăvița

aura1

De Ziua Mondială a Apei, marcată anual în 22 martie, fabrica Aur’a Mineral Water din comuna cărășeană Ocna de Fier și-a deschis porțile pentru vizitatori.

Mai multe grupe de copii de la o grădiniță din Dumbrăvița, județul Timiș, au descoperit povestea apei și traseul de la izvor și până la îmbuteliere, în cadrul unei acțiuni organizate astăzi de compania Aur’a Mineral Water.

Preșcolarii au vizitat fabrica companiei din comuna Ocna de Fier, unde li s-a prezentat întregul proces de îmbuteliere a apei Aur’a, singura din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Educația și responsabilitatea față de mediu și sănătate reprezintă modul în care dorim să marcăm Ziua Mondială a Apei în acest an, pe care și țara noastră o sărbătorește începând din 1993. Iar educația trebuie să se facă încă de la cele mai fragede vârste. De aceea, ne bucurăm că putem contribui la conștientizarea importanței pe care o are apa în viețile noastre și că avem prilejul să le arătăm copiilor cum ajunge apa de băut pe masa de acasă.”, a declarat Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

aura 5

Pe parcursul vizitei, copiii au aflat povestea locului, detalii despre bogățiile naturale de la poalele versantului Cracul cu Aur din Munții Banatului, dar și despre calitățile pe care le are Aur’a. La final, cei mici au primit cadouri constând în dulciuri și sticle cu apă Aur’a.

„Într-o lume în care suntem înconjurați de produse de calitate îndoielnică, ne-am asumat rolul de a promova un produs sănătos, 100% românesc, îmbuteliat în sticlă, ambalaj ce îi păstrează nealterate proprietățile. Trebuie să conștientizăm nevoia de a consuma produse care respectă cele mai înalte standarde de calitate, așa cum este Aur’a”, a adăugat Horațiu Rada.

Aur’a este o apă de izvor alcalină, cu pH de 8.25 care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă. De-a lungul timpului, apa românească a primit cele mai înalte distincții și recunoașteri la nivel mondial, fiind premiată pentru al șaselea an consecutiv cu trei stele la Bruxelles. Este un produs premium destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate (SUA, Franța, Marea Britanie, Israel, Elveția, Austria, Tenerife).

aura 3

banner 970 x 250