Poștașii își cer drepturile în stradă

FOTO: Jurnalul de Buzău
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Angajații Poștei Române din Caraș-Severin protestează astăzi, din cauza modificărilor pe care le-a anunțat Guvernul în ce privește veniturile lor.

Zeci de poştaşi din judeţ au plecat azi-noapte spre Bucureşti, unde vor picheta, astăzi, alături de colegii lor din toată ţara, sediul Ministerului Comunicaţiilor. Oamenii sunt nemulţumiţi de propunerea de privatizare a companiei şi de reducerea drastică de personal. La miting sunt aşteptate peste 4.000 de persoane din întreaga ţară.

„Am luat câte unul, doi angajați de la fiecare oficiu din județ. Suntem nemulțumiți din cauza salariilor și că vor să ne ia tichetele de masă”, a declarat Ion Răiteanu, liderul sindical al poștașilor cărășeni.

Acesta a subliniat faptul că și așa salariile poștașilor sunt mici și că în contul banilor trebuie să parcurgă zeci de kilometri, punându-și viața în pericol.

promovare banner maxagro

Nu demult, mai exact în urmă cu trei ani, un factor poștal din Reșița a fost bătut cu bestialitate în holul unui bloc de pe Bulevardul Republicii, iar banii pentru pensii ai oamenilor au fost furați.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/