Portofel plin cu bani și acte, găsit de polițiștii locali și înapoiat proprietarului

portofel
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat și-a pierdut portofelul plin cu bani și acte în zona centrală a Timișoarei, dar a avut norocul că acesta să fie găsit de polițiștii locali. Astfel, portofelul a ajuns intact în mâinile proprietarului, care a fost invitat la sediul instituției pentru a-l ridica.

Un timișorean în vârstă de 46 de ani, care locuiește în cartierul Dâmbovița, și-a pierdut în urmă cu câteva zile portofelul plin cu bani și acte în zona Catedralei Mitropolitane. Din fericire pentru bărbat, portofelul a fost găsit de polițiștii locali, astfel că timișoreanul a fost invitat la sediul instituției pentru a-l ridica.

Norocul cetățeanului a fost ca patrula din zonă să fie pe fază și să preia bunul care conținea cartea de identitate, permisul de conducere, două carduri bancare, cardul de sănătate și suma de 856 de lei. Timișoreanul a fost foarte fericit, cu atât mai mult cu cât acesta avea nevoie nu numai de bani, cât mai ales de documentele din portofel”, a informat Poliția Locală Timișoara.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Reprezentanții instituției speră ca și alte persoane care găsesc bunuri să le înapoieze proprietarilor, și nu să și le însușească.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/