Popovici îi demască pe Romeo Dunca și Nelu Popa! „E manipulare la rang de artă!”

popovici ionut vicepresedinte psd caras severin

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin îl acuză pe primarul Nelu Popa că a creat o imagine falsă a Reșiței și că le ascunde cetățenilor un adevărat dezastru!

Ionuț Popovici susține că reșițenii sunt duși de nas, că în spatele unor proiecte care l-au făcut atât de lăudat pe primarul Popa sunt adevărate găuri financiare, ce vor împovăra orașul mulți ani de acum încolo. În plus, destule dintre proiectele Primăriei Reșița ar fi total inutile.

„Tot mai mulți își dau seama de manipularea asta la rang de artă pe care o creează domnul Popa. Există un cor de trompete al primarului Nelu Popa, al lui Romeo Dunca, abonat la banul public. Când am avut un eveniment neplăcut pe terasa unui hotel din centrul civic, nu am văzut pe nimeni să spună că primarul Reșiței a făcut o faptă reprobabilă sau că un primar de municipiu de reședință de județ ilegitim a făcut ceea ce a făcut. Trompetele scriu neadevăruri la comanda lui Nelu Popa și a lui Romeo Dunca. Este o manipulare la rang de artă, realitatea este cu totul și cu totul alta. În Primăria Reșița este la fel de dezastru ca și în consiliul Județean, numai că Primăria Reșița are un PR foarte bun și nimeni nu spune realitatea.”, acuză Popovici.

Reșița, în regres!

Liderul social-democrat vorbește despre o adevărată campanie de imagine de care se bucură Nelu Popa și despre o aparentă dezvoltare a Reșiței care are menirea de a distrage atenția cetățenilor de la situația reală a administrației publice locale. „Astăzi, Reșița este praf, PR-ul din spatele primarului Nelu Popa este unul, trebuie să recunosc, foarte performant, bine pus la punct, de la conturile false care sunt gestionate de unii angajați ai Primăriei, la anumite contracte cu unii care sunt formatori de opinie contracte care sunt făcute cu un fel de consultanță. Este un PR foarte bun! Realitatea Reșiței este cu totul și cu totul alta, Reșița este aproape în faliment. Reșița este în regres, chestiunile acestea cu gazon, cu plante perene cumpărate din Olanda și cu luminițe nu țin de foame. Cu ce a crescut nivelul de trai al reșițeanului, al omului simplu prin aceste proiecte? A întrebat cineva reșițeanul dacă este dispus să se îndatoreze pe foarte mulți ani și să băgăm tramvai în oraș?”, a continuat Popovici.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Referitor la tramvai, vicepreședintele PSD Caraș-Severin susține că reșițenii au fost păcăliți, că nu au cunoscut nici costurile reale ale investiției, nici cum vor fi reconfigurate arterele rutiere ale orașului. „Pe Calea Timișoarei, banda de biciclete este mai mare decât banda pe care trec camioanele care merg la depozite! În toată lumea centurile se lărgesc, numai la Reșița se îngustează! Ați văzut ce tâmpenii au făcut acolo? Au pus niște squaruri pe mijlocul drumului! Știți că în Câlnic nu este o stație de autobuz? Astăzi ești dependent de mașină. Vrei să te duci la Dedeman, să îți cumperi o ușă, ce faci, vii pe Timișoarei cu ușa în spate până la Câlnic sau până în Triaj, o urci în autobuz, în tramvai?”, întreabă indignat același Ionuț Popovici.

Și un primar idiot ar fi obținut bani pentru Reșița!

Acuzațiile politicianului nu se opresc însă aici. Acesta îi face praf primarului Reșiței și imaginea de campion în atragerea de fonduri europene. Practic, Popovici spune că Popa n-a făcut nimic deosebit pentru a obține finanțare pentru atât de multe proiecte, ci că banii aveau destinație precisă, erau dedicați primăriilor de municipiu, trebuia doar să-i vrei și să-i ceri: „Ciclul financiar de finanțare a început în 2016. Au fost și sunt fonduri destinate municipiilor. Sunt anumite proiecte destinate Reșiței, adică trebuie doar să depui cerere, nu intri în competiție cu nimeni. Și dacă venea un primar idiot, tot avea o anumită eficiență din acest punct de vedere. Un singur lucru îl apreciez, școlile și grădinițele. În rest sunt proiecte inutile, sunt proiecte absurd. În plus, foarte multe proiecte au fost preluate de la fostul primar. Vedem promenade, unde doar dai o autorizație de construire pentru Kaufland, Lidl și ce mai este acolo, nu faci tu că Primărie, este investiție private. De aceea vin și vă spun că e manipulare. Reșița este susținută de oameni care muncesc în străinătate, de tineri care au plecat, de pensionari. Industrie zero, la infrastructură au pus asfalt peste lucrări de canalizare neterminate!”

Ionuț Popovici îl avertizează totodată pe Nelu Popa că nu mai tace, că toate problemele pe care le-a identificat vor fi aduse la cunoștința reșițenilor. Indiferent dacă va fi sau nu candidatul PSD pentru Primăria Reșița în 2024. „Atitudinea primarului Reșiței, care este reprobabilă, la fel ca și a lui Romeo Dunca, este urmarea faptului că îi deranjez foarte tare. Dacă mă duceam să bat palma cu ei, mai sufeream agresiuni prin centrul civic, mă mai jignea Romeo Dunca în ultimul hal? Atât cât pot, o să îi deranjez în continuare. O să spun lucrurilor pe nume, vă dau cuvântul meu că o să vă arăt adevărata față, și a lui Romeo Dunca, și a lui Nelu Popa, așa cum sunt ei sub această imagine poleită și promovată de trompetele plătite din bani publici!”, a conchis social-democratul.

publicitate si promovare online banner maxagro