Popa: „Nu plătim lucrări care nu sunt executate cum trebuie!”

lucrari govandari

Este avertismentul primarului Ioan Popa pentru constructorul care derulează lucrări în cadrul proiectului tramvai.

În ședința de Consiliu Local din această lună s-a discutat din nou despre proiectul tramvai, Gabriel Dinu, consilier PRO România, ridicând semne de întrebare asupra calității unor lucrări, îndeosebi a asfaltului turnat pe anumite tronsoane de trotuar din zona Govândari.

„Domnule primar, este nevoie de un ochi ce trebuie să vegheze asupra lucrărilor derulate în Govândari, pentru că aici suntem la nivelul finisajelor. Am fi putut lucra ca la carte, până la roșu, cum se spune. Am ajuns în situația în care tot ce s-a lucrat se vede. Nu o să insist asupra modului în care au fost concepute pistele de biciclete sau trotuarele, despre acele zigzaguri, pentru că este o chestiune de gust. Eu vorba aici despre calitatea turnării asfaltului pe acele zone care, cu certitudine, ochiul amatorului o spune că este îndoielnică.”, a declarat Gabriel Dinu.

lucrari govandari 2

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Replica primarul Ioan Popa nu a întârziat, acesta precizând că echipe din cadrul Primăriei Reșița se află zilnic în șantier pentru a supraveghea derularea proiectului, purtându-se deja discuții cu reprezentanții firmei Porr vizavi de unele neconformități sesizate în teren.

„Noi suntem pe șantier și urmărim! S-a pornit, ca să zic așa, destul de timid în zona de asfaltare pe trotuare. Au fost anumite disfuncționalități, pe care le-am sesizat bineînțeles constructorului. Acolo unde este cazul vor interveni și vor face reparații. Da, sunt elemente de start. A fost și o perioadă în care s-au grăbit, au încercat să facă lucruri poate într-o perioadă de timp neprielnică. S-au oprit acum, nu mai asfaltează deloc, și se va continua când temperaturile vor fi prielnice. Eu vă asigur, însă, că avem diriginți în șantier și nicio lucrare care nu corespunde proiectului nu va fi plătită. Amintiți-vă numai de podul de la Cultural. A fost decopertat de trei ori până a ieșit așa cum trebuie. Deci, nu plătim lucrări care nu sunt executate corect.”, a spus Popa.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/