Popa: „Mallul și aquaparcul sunt în plan și se vor face!”

ioan popa

Chiar dacă lucrările la cele două obiective întârzie să demareze la Reșița, primarul Ioan Popa susține că ar fi stupid ca investitorii să renunțe la proiect după ce au băgat deja în el peste 28 de milioane de euro.

Mallul și aquaparcul rămân pe lista de investiții a Reșiței, în ciuda controverselor create pe marginea acestui subiect, susține Ioan Popa. Primarul explică faptul că, deși lucrările propriu-zise nu au demarat încă, dezvoltatorii proiectului au făcut deja primele investiții. Au cumpărat terenul și au sprijinit financiar municipalitatea pentru a introduce în zonă utilitățile necesare pentru dezvoltarea proiectului.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Toate aceste obiective sunt în plan și se vor face. Pentru cei care au accesat în ultima vreme zona de traversare a parcului industrial, în afară de faptul că au văzut în acest an și jumătate cum s-a construit fabrica EMZ, au văzut că se lucra la podurile de pe Țerova, au văzut că se lucrează în partea cealaltă. Am spart pasajul de la Mociur. Acolo era un pasaj, probabil că puțină lume știe că prin pasaj treceau locomotive și mergeau spre halda de zgură. S-a spart pasajul și se face conexiunea cu drumul la patru benzi. Sub drumul de patru benzi, pentru care noi am accesat 10 milioane de euro din fonduri naționale, prin «Anghel Saligny», este o infrastructură de apă, canal, canal pluvial, gaz, toată această investiție, de circa 4 milioane de euro, este făcută de francezii de la Nhood și donată municipiului Reșița. Francezii de la Nhood au cumpărat 40 de ha de teren, au investit deja peste 28 de milioane de euro. Ar fi stupid să spui că nu se face. Doar că, spre deosebire de pesediști, eu nu mă grăbesc să vin de braț cu francezii și să-i plimb după mine prin oraș”, a declarat recent, Ioan Popa, la Express Live.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/