Pompierii, suprasolicitați în ultimele 24 de ore. Au avut aproape 80 de intervenții în Timiș

explo 1000x200

Șase incendii au fost stinse de pompierii timișeni în ultimele 24 de ore. Salvatorii SMURD au acordat ajutorul medical în cadrul a 48 de solicitări, iar pompierii au asigurat măsurile necesare la 3 accidente rutiere. 

Pe lângă aceste intervenții, noaptea trecută, în urma vântului puternic, pompierii au fost chemați să intervină pentru degajarea a patru copaci, în Timișoara și Giroc. Unul dintre arborii căzuți a avariat trei mașini, provocând pagube materiale.

Tot noaptea trecută, în Făget a avut loc un incendiu puternic la o locuință. Proprietarii s-au autoevacuat.  „La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul casei și în bucătărie, fiind extins și la o anexă. Din fericire, incendiul a produs doar pagube materiale, proprietarii reușind să se autoevacueze la timp. În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric – conductor electrici cu improvizații.”, a transmis ISU Timiș.

La scurt timp, pompierii au fost chemați la Cruceni, unde focul a cuprins o magazie din lemn. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. 150 de păsări au murit în urma incendiului, iar pompierii au salvat 15 păsări și 4 pisici. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Foto: arhivă

banner 970 x 250