Pompierii ISU Timiș sting incendiile de pădure din Franța

incendiu de padure pompieri
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Patru subofițeri de la ISU Timiș, cu o cisternă de 30.000 de litri, plecă în Franța. Participă la misiuni de pre-proziționare pentru stingerea incendiilor de pădure.

Primul contingent însumează 40 de pompieri și 8 mijloace tehnice din mai multe inspectorate din țară. Salvatorii români mai duc în Franța 3 autospeciale de stingere a incendiilor de pădure, o autospecială de stingere cu capacitate mare, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă și un microbus.  a început deplasarea astăzi, 28 iunie, pe ruta Arad-Budapesta –

„Activarea si operaționalizarea modulului specializat de stins incendii de pădure se realizează pentru executarea misiunilor specifice de monitorizare și stingere a focarelor de pe teritoriul Franței, în locațiile stabilite de partenerii francezi”, a transmis IGSU.

Convoiul cu autospecialele a pornit spre Franța, vineri, pe ruta Arad – Budapeste – Maribor – Ljublijana – Padova  – Piacenza – Nice – Montpelier – Sainte-Marie-la-Mer.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Pompierii de la ISU Timiș care pleacă în Franța

Pompierii de la ISU Timiș care pleacă în Franța

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/