Pompier din Caransebeș, salvator și în timpul liber

pompieri spa caransebes
Cuib de vise 1000x100

Ioan Domăneanțu, locotenent în cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost omul potrivit, la locul potrivit, atunci când unei femei i s-a făcut rău într-un centru spa din oraș.

La începutul lunii martie, Ioan Domăneanțu, locțiitor comandant detașament la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, aflat în timpul liber, a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei femei în vârstă de 40 de ani, soție și mamă a trei copii, care, aflată la un centru spa din orașul Caransebeș, a suferit pierderi succesive de cunoștință. Reprezentantul ISU Caraș-Severin i-a acordat primul ajutor, acesta având curs de prim-ajutor calificat din anul 2008, și a sprijinit echipajele sosite la fața locului.

pompieri spa caransebes 2

STPT job 1000x200

Pentru că primele minute după o tragedie sunt esențiale în salvarea unei vieți, iar cunoștințele minime legate de acordarea primului ajutor pot face diferența dintre viață și moarte, paramedicii caransebeșeni au decis să îi îndrume și pe alții. Așa că, după incidentul de la centrul spa, paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș s-au mobilizat și au fost prezenți vineri-seară la Dynamic Gym&Spa din Caransebeș pentru a prezenta câteva tehnici de prim ajutor.

pompieri spa caransebes 1

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/