Polițiștii cărășeni au reușit să-i dea de urmă hoțului de la Spitalul Județean de Urgență Reșița

La mai bine de o lună de la sustragerea unei sume importante de bani dintr-un dulap metalic aflat în incinta unității medicale cărășene, organele de anchetă au reușit să identifice autorul furtului, în persoana unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, de pe raza municipiului.

„Astăzi, 2 septembrie, în urma documentării și probării activității infracționale, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au reținut, pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani din municipiu, bănuit că, în noaptea de 19 spre 20 iulie, ar fi pătruns într-un birou din incinta Spitalului Județean de Urgență Reșița, iar dintr-un fișet metalic ar fi sustras suma de peste 32.000 de lei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraş-Severin.

Din fericire, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de 32.700 de lei, a fost recuperat în totalitate, urmând a fi restituit reprezentanților unității medicale.

Bărbatul de 33 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de mâine, 3 septembrie, acesta va fi prezentat instanței cu propunere legală.

leader board 728 x 90 px

Sursa foto principal: newmoney.ro.