Polițiștii au spart geamul mașinii ca să îl salveze de la moarte pe Biju!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Biju aștepta cuminte într-o mașină încinsă ca stăpânul său să se întoarcă, fără ca el să știe că i-a pus viața în pericol. Într-o zi în care la Reșița temperatura a ajuns la 34 °C, în mașină trecea lejer de 40 °C, mult prea mult pentru un câine și mai ales unul de rasă mică.

Un telefon la 112 la ora 12.00 a fost salvarea cățelușului. Polițiștii au identificat mașina de pe bulevardul I.L. Caragiale în care se afla Biju, care abia respira din cauza deshidratării. Agenții au spart geamul mașinii și au dus pacientul canin la cea mai apropiată clinică veterinară. Din fericire, și-a revenit.

„Pe această cale dorim să-i felicităm pe colegii noștri și să ne mândrim cu ei, aceștia acționând cu profesionalism! Totodată, dorim să felicităm personalul din cadrul cabinetului VeterinPrax din Reșița, care a ajutat astfel la salvarea vieții bietului animal!”, a transmis Sindicatul Polițiștilor Sidepol Caraș-Severin.

Povestea s-a încheiat cu un final fericit pentru Biju și niște costuri pentru proprietarul care din inconștiență putea să provoace o tragedie. Multă lume uită că un animal resimte canicular în aceeași măsură ca oamenii, chiar mai extrem. În august 2023, la Cluj-Napoca, un Bichon nu a fost la fel de norocos și a cedat din cauza unui șoc termic.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

politie biju masina resita

Sursă foto: Sidepol Caraș-Severin

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/