Polițiștii au scos pistoalele pentru a-și salva viața! Au fost atacați cu furca!

Marius Pascu, un bărbat de 27 de ani din Moldova-Nouă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj! După ce și-a băgat în sperieți mama, care a fugit și s-a ascuns în grădină, bărbatul mult prea nervos a sărit cu furca la polițiștii chemați în ajutorul femeii!
Polițiștii orașului Moldova-Nouă au fost sesizați duminică seară, în jurul orei 20:54, de către o femeie care a anunțat că fiul său face scandal și că se teme pentru viața ei. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul acesteia de pe strada 1 Decembrie 1918, însă au fost întâmpinați în curtea casei de fiul femeii, care avea în mână o furcă. La un moment dat a sărit cu furca spre cei doi polițiști, încercând să-I rănească. Pentru a-l potoli, unul dintre polițiștii a scos pistolul și l-a somat să arunce furca. Pentru că Marius Pascu a devenit și mai agresiv, astfel că polițistul a tras două focuri de avertisment în plan vertical. Bărbatul a fugit în casă, unde a fost imobilizat și condus la sediul Poliției orașului Moldova-Nouă. Mama sa a fost găsită de oamenii legii în grădină, unde a stat ascunsă până la sosirea Poliției.
Bărbatul agresiv a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Moldova-Nouă, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

banner 1000 x 100 hd