Poliţistele, sărbătorite de colegi

Doamnele şi domnişoarele din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au avut şi anul acesta parte de o surpriză plăcută din partea colegilor. Conducerea inspectoratului, Corpul Naţional al Poliţiştilor, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Poliţiştilor din Banat, dar şi I.P.A. Regiunea Caraş-Severin au organizat o petrecere în cinstea celor alături de care îşi desfăşoară activitatea.

Aşa cum se cuvine, ziua de 8 Martie a fost una cu totul specială pentru toate doamnele şi domnişoarele care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Asta datorită colegilor, care a organizat o petrecere în cinstea lor. „Şi anul acesta colegii poliţistelor s-au gândit că ziua de 8 Martie trebuie dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor care îşi desfăşoară activitatea cot la cot cu ei. Supriza a fost cu atât mai plăcută cu cât poliţistele au fost întâmpinate cu felicitări, flori şi cadouri. Şi pentru ca sărbătoarea” să fie perfectă colegii „femeilor cu epoleţi” le-au invitat la dans, astfel, toţi cei care îndrăgesc muzica Banatului, dar şi cei care se pricep mai puţin la joc, au fost angrenaţi în hore”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Oamenii legii le-au demonstrat încă o dată colegelor că le respectă şi pentru că totul a ieşit atât de bine, au promis că vor organiza acest eveniment şi anul viitor.  „8 Martie trebuie să se regăsească pe calendarul fiecărei doamne şi domnişoare, iar ca evenimentul să rămână în sufletul acestora, domnii ar trebui să îl presare cu suprize cât mai plăcute”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.