Polițist alergat cu cuțitul și un pistol de jucărie pe scările unui bloc!

Un om al legii din Reșița a fost amenințat în această dimineață de un vecin căruia îi ceruse să întrerupă petrecerea mult prea matinală.

Polițistul se afla în timpul său liber, dar pentru că muzica din apartamentul unui vecin deranja tot blocul a bătut la ușa celui cu chef de distracție. Se întâmpla undeva în jurul orei 8.30, într-un bloc de pe Calea Caransebeșului din Reșița. Supărat că i se bate în ușă, omul a ieșit din casă cu un pistol în mână, pe care îl flutura amenințător. O jucărie cu aspect foarte real. Polițistul și-a dat seama relativ repede că „arma” nu prezintă vreun pericol, dar chefliul nu s-a potolit. A scos de data asta din buzunar un cuțit cât se poate de real și l-a alergat pe omul legii pe scări. Într-un final, a fost dezarmat de către polițist, care și-a chemat colegii pentru susținere între timp.

„A sărit la mine cu acel briceag, am coborât câteva trepte deoarece era un spațiu destul de îngust și am vrut să evit rănirea vreunei persoane. Când am prins momentul oportun l-am deposedat de acel briceag. E un individ care creează tot felul de probleme. Colegii mei l-au ridicat și vor lua măsurile ce se impun. Eu voi depune o plângere penală”, ne-a mărturisit omul legii.

leader board 728 x 90 px