Poliția Locală, mână în mână cu Transal Urbis!

Angajații de la salubritate au dat din nou piept cu nesimțirea civică și au luat la pas zone limitrofe ale Caransebeșului pentru ridicarea gunoaielor. Zona cea mai împânzită de deșeuri a fost la Cimitirul Catolic.

Transal Urbis Caransebeș a efectuat în ultimele zile mai multe acțiuni de ecologizare în câteva zone de la marginea municipiului, transformate în deponee necontrolate de indivizi certați cu bunul simț. Angajații societății au intervenit pe Strada Ștefan Jianu (ieșirea în Centură), la ieșirea din Caransebeș spre Zervești, dar și pe Strada Gării, la platforma de gunoi de la Cimitirul Catolic și spațiul din apropiere.
Bilanțul acțiunilor noastre a fost următorul: – Strada Ștefan Jianu (ieșirea în Centură): 9 saci cu deșeuri; – ieșirea din Caransebeș spre Zervești: 14 saci cu deșeuri; – Strada Gării (platforma de la Cimitirul Catolic): 3 bene deșeuri, din care una cu deșeuri reciclabile. Noi am sesizat Poliția Locală cu privire la două persoane care au aruncat deșeuri la ieșirea din Caransebeș spre Zervești și la platforma de pe strada Gării. În urma sesizărilor noastre, persoanele respective au fost avertizate să curețe zona și ca urmare au contractat societatea noastră să ridice deșeurile aruncate de cele două persoane în zonele amintite. Mulțumim pe această cale Poliției Locale Caransebeș pentru promptitudinea de care a dat dovadă în rezolvarea sesizării noastre”, ne menționează managerul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu.

Serviciul de salubritate va continua astfel de acțiuni și săptămâna viitoare, în alte zone ale Caransebeșului, în care există astfel de deponee necontrolate de deșeuri.