Poliția Locală Caransebeș răspunde la sesizări cu amenzi!

Cum a venit primăvara, cum se găsesc caransebeșeni care nu cunosc regulile simple de păstrat curățenia, mai ales în zonele cu vegetație care oferă cetățenilor tot oxigenul necesar. Primăria Caransebeș atrage atenția că zona Teiuș, plămânul verde al orașului, nu este groapă de gunoi!


În urma sesizării grupului de bicicliști cu privire la iresponsabilitatea unui cetățean care a descărcat gunoaie în Teiuș, polițiștii locali l-au sancționat pe caransebeșean:

„Poliția Locală Caransebeș l-a amendat cu 1.500 de lei pe bărbatul care a fost surprins sâmbătă de niște bicicliști în timp ce descărca deșeuri menajere în zona Corcana. Bărbatul a fost identificat de polițiștii locali cu ajutorul fotografiilor și a fost sancționat pecuniar, iar ca măsură complementară și-a luat angajament scris că va igieniza zona respectivă. Mai mult, în urma verificărilor Poliției Locale, s-a constatat că bărbatul respectiv nu deținea contract de prestare a serviciului de salubrizare pentru imobilul în care domiciliază, iar la solicitarea polițiștilor locali s-a încheiat un astfel de contract”, se arată într-un comunicat emis de Florin Bojin, șeful Poliției Locale Caransebeș.

Primăria Municipiului Caransebeș și Poliția Locală Caransebeș avertizează că se vor intensifica acțiunile de control în ceea privește păstrarea curățeniei, în special pe linia depozitelor necontrolate de deșeuri, moloz sau alte materiale de construcție, iar amenzile vor fi pe măsură.