Poli vrea revanșa cu Reșița în derby-ul Banatului!

explo 1000x200

Al doilea derby al Banatului din Liga 2 va avea loc sâmbătă, de data aceasta, în campionat și la Timișoara. După ce în Cupa României Reșița s-a impus în Valea Domanului, Poli vrea să câștige pe Știința, deși alb-violeții nu au mai dat vreun gol de peste o lună!

De aceea, Gușatu a făcut antrenamente pentru faza ofensivă și e încrezător că Poli se va impune. „Așteptăm cu încredere meciul cu Reșița. Am un singur mesaj de transmis: nu mai vreau să văd niciun suporter polist supărat după acest meci. De altfel, și băieții au fost foarte pozitivi în această săptămână la antrenamente, tot ce le-am cerut e să aibă încredere în ei. Pe orice teren, meciul e dificil atât timp cât echipa adversă are în componență jucători buni. Niciun meci nu este dinainte câștigat, orice meci e greu în Liga 2. Noi trebuie să răspundem pozitiv vizavi de rezultate și modul de abordare al jocului. Eu încerc să transmit dorința de a câștiga fiecare meci. Am lucrat mai mult la antrenamente pe faza ofensivă, se vede dorința lor mare, implicare de a învăța anumite lucruri. Rămâne să punem în practică pe teren ce am lucrat la antrenamente”, a punctat antrenorul lui Poli.

La timișoreni, Bogdan Vasile e suspendat, iar Artiom Zabun nu a fost legitimat nici acum. Fotbalistul Marvin Schieb spune că echipa e și ea optimistă, chiar dacă trece printr-o perioadă grea. „Știm cum joacă Reșița, am avut meciul cu ei. Ne-am antrenat special pentru a ști sigur că vom scoate un rezultat pozitiv. E o situație dificilă, dar acum, la ultimul meci, am jucat mai bine pe faza defensivă, ne-am creat mai multe ocazii, încercăm să ne revenim. Cred că suntem pe un drum bun”, spune Schieb.

Și tânărul Adrian Lazăr, adus vara aceasta de la Centrul Național de Pregătire, a vorbit despre perioada grea a alb-violeților. „Este o situație mai dificilă, trecem printr-un moment mai greu, dar suntem motivați și ne dorim să trecem peste acest lucru și putem să facem asta împotriva Reșiței. Nivelul este mai ridicat decât la echipa unde eram înainte. E normal, deoarece am făcut pasul la seniori. M-am acomodat cu brio cu băieții, m-au primit cu brațele deschise și sper să ajut cât mai mult echipa”, a spus Lazăr.

Meciul de pe Știința începe sâmbătă, la ora 16.30 și nu e televizat.