Poftiți la schi pe Semenic, poftiți la Cupa “Colț de Rai “!

schi pe Semenic Cupa Colț de Rai
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cupa Colț de Rai a ajuns la o nouă ediție care se va desfășura la finalul acestui sfârșit de săptămână pe muntele Semenic, sub semnul mișcării și prieteniei.

”Sport, sănătate, bucurie, prietenie” acesta este motto-ul Pensiunii Colț de Rai, care în colaborare cu
Asociația Prietenii Munților Reșița, vă invită sâmbătă 20 ianuarie, pe Semenic, la Cupa “Colț de Rai “.

Turiștii sunt invitați să ia cu asalt Muntele Semenic, unde se anunță un final de săptămână spectaculos, Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați să participe la cea de-a 5-a ediție a cupei „Colț de Rai”, dar și la cea de-a 36-a ediție a cupei ,,Prietenii munților”

schi semenic 2

Întrecerea sportivă se adresează îndeosebi copiilor de toate vârstele, dar și adulților dornici de mișcare pe pârtiile de pe Semenic. Concursul de schi alpin, ce va debuta de la ora 11, pe pârtiile amenajate din stațiune, se desfășoară în cinci etape și este destinat copiilor din următoarele categorii:

– Începători
– Avansați, cu vârste sub 10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.
La finalul concursului pe categorii, se va organiza întrecerea “open”.

untitled design set 970x90 px

Întrucât etapa I-a a concursului este sponsorizată de Pensiunea Colț de Rai, aceasta se va desfășura sub titulatura „Cupa Colț de Rai”, ajunsă la cea de a V-a ediție, cei care vor și premia câștigătorii categoriilor de schiori avansați.

Festivitatea de premiere se va face sâmbătă, după ora 16, la Pensiunea Colț de Rai, iar duminică, 21 ianuarie, începând cu orele 11:00, se va desfășura cea de-a doua etapă a concursului Cupa Prietenii Munților.

Înscrierile la concurs, pentru fiecare etapă separat, se fac la Școală Sportivă (cabană situată pe pârtia Goznuța), sâmbătă și duminică între orele 9:15-10:30. Pentru categoria avansați, în limita a 80 de concurenți).

cupa colt de rai semenic

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/