Poftiți la casierie! Se pot achita impozitele locale la Caransebeș

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Serviciul de Impozite și Taxe Locale al Primăriei Caransebeș și-a deschis porțile pentru contribuabili. Primii care se înghesuie la cele trei casierii sunt pensionarii și persoanele care lucrează în străinătate.

Potrivit noului șef al Serviciului de Impozite și Taxe Locale, Daniela Schragner singura schimbare este indexarea cu rata inflației pentru 2021 la plata impozitelor locale.

Am deschis casieriile noastre pentru populație, persoane fizice și juridice, care își pot achita impozitele pentru terenuri, locuințe, imobile, și mașini. Impozitele nu s-au majorat, rămân ca în anii trecuți, dar se adaugă rata inflației de anul acesta de 3,8 %. În principal au venit aceeași contribuabili care plătesc la început de an impozitele, pensionari dar și cetățenii care încă mai sunt în țară și, care pleacă la lucru în străinătate. Reamintim că până la 31 martie persoanele care achită impozitele locale integral beneficiază de o reducere de 10% din suma totală”, ne-a specificat Daniela Schragner.

Noua șefă a serviciului de Impozite și Taxe Locale, ne-a precizat că niciun om de afaceri din Caransebeș din industria Horeca nu a depus la Primărie vreo cerere pentru reducerea impozitelor locale, conform Hotărârii dată de Guvern în 2020. Mai mult hotărârea făcea referire la reducerea impozitului pentru 2020, astfel că pentru anul în curs nu este dată nicio decizie guvernamentală în acest sens.

 

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/