PNL contraatacă în Caraș-Severin! 4 primari PSD, pe picior de plecare?

ungur andrei pnl caransebes
untitled design set 970x90 px

Mai mulți primari social-democrați din Caraș-Severin ar fi pe punctul de a pleca din partid, dezvăluie președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur.

Primarii nemulțumiți din PNL se cunosc, iar unii dintre ei participă deja la întâlniri ale pesediștilor, doar pierderea mandatelor împiedicându-i deocamdată să-și anunțe în mod oficial schimbarea orientării politice și adeziunea la PSD. În replică, Andrei Ungur susține că și destui edili PSD sunt nemulțumiți de cum merg lucrurile la ei în partid și că și-ar fi arătat disponibilitatea să-și continue carierele politice în alt partid.

Eu, personal, am vorbit cu vreo patru primari, care în urma discuțiilor au spus că s-ar detașa oarecum de PSD. Nu înseamnă că o să treacă la noi, nu știu acum lucrul acesta. Eu inclusiv când eram secretar de stat la Ministerul Dezvoltării au discutat cu primari cărășeni de la PSD, care au spus că ar vrea să facem cumva să treacă la PNL!”, a dezvăluit Andrei Ungur la Express Live, fără a da vreun nume.

Referitor la primarii liberali care astăzi împărtășesc mai degrabă valorile social-democrate, liderul PNL Caransebeș nu vede vreo mare pierdere pentru partidul său, ci remarcă faptul că PSD nu prea are pe cine promova în funcții atât timp cât se preocupă să transfere de la alte formațiuni politice. „PSD și-a făcut un titlu de glorie din chestia aceasta, mie mi se pare un titlu de glorie fals. În momentul în care iei primari din altă parte, înseamnă că tu nu ești capabil să îți aduci oameni care să fie în stare să fie primari acolo. Dacă ei se mândresc cu lucrul acesta, foarte bine!”, a comentat Andrei Ungur.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/