PNL a uitat de Ursu și Oravița! Nu și Dunca!

dumitru ursu dunca romeo

Romeo Dunca intenționează să redirecționeze o parte din banii primiți de Consiliul Județean Caraș-Severin, de la Fondul de Rezervă, către Primăria Oravița!

Orașul cu cele mai multe muzee din județ fusese ocolit de Guvernul României pentru că primarul a fugit de la PSD la PNL, iar pentru liberali Dumitru Ursu pare să fie ultima lor grijă într-o perioadă în care dezertările sunt la ordinea zilei. Președintele Dunca vrea să repare greșeala majoră făcută de propriul partid, dar atât el, cât și primarul Ursu sunt la mâna PSD. A aleșilor județeni PSD.

„Există o rectificare bugetară, va fi obiectul unei hotărâri de consiliu. S-au primit niște bani, a primit și Consiliul Județean 1,6 milioane lei. Din banii CJ, vreau să dau Primăriei Oravița, care a fost uitată. Acolo e nevoie foarte mare, trebuie să îi ajutăm și pe oamenii de acolo.”, a explicat Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Și pentru cheltuielile de iarnă ale Spitalului Județean de Urgență Reșița Romeo Dunca intenționează să aloce 300.000 de lei. „Așa, să nu poată să zică domnul Laza că nu i-am dat niciun ban!”, a argumentat șeful CJ.

Și pentru Primăria Lupac a pus ceva deoparte. „Vreau ca din 1,6 milioane, pe care i-a primit CJ, să dau o parte Primăriei Lupac, pentru că au probleme reale cu finanțarea sau cu plata pentru finalizarea stației de transformare, care alimentează stația de pompare a apei potabile, ocazie cu care îmi cer scuze locuitorilor de acolo prin disconfortul creat de faptul că aceste deponeuri există și funcționează în vârful dealului, și vreau să îi ajut cu niște bani.”, a mai spus Romeo Dunca.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/