PMP doreşte o apropiere de români! Printr-o platformă online, partidul şi-a propus să transforme nevoile oamenilor în legi

PMP doreşte o apropiere de cetăţeni, de nevoile şi doleanţele lor şi a găsit un mod inedit de a realiza acest lucru. Prin intermediul unei platforme online, www.solutiata.ro, românii pot să-şi scrie ideile şi necesităţile. Cornel Sămărtinean, deputat PMP de Timiş, spune că prin acest mijloc se doreşte o punte de legătură între cetăţeni şi politicieni şi că dorinţele oamenilor pot fi transformate în legi.

„De multe ori observăm că atât politicienii,cât şi funcţionarii care lucrează atât în administraţia locală, cât şi în administraţia centrală nu reuşesc să ţină pasul cu problemele reale ale cetăţenilor noştri. Atunci este nevoie de o atenţionare expresă, prin care să existe o platformă în zona online, în zona de contact dintre autorităţi, pe de-o parte politicieni şi toţi cei care la un moment dat iau decizii, cu cealaltă parte, cei care aşteaptă de la autorităţi şi de la politicieni deciziile cele mai bune şi deciziile în folosul lor.”, a precizat Cornel Sămărtinean, deputat PMP şi preşedintele PMP Timiş.

Accesul la această platformă se face pe internet, www.soluţiata.ro, pe care orice cetăţean poate să o acceseze. Aici poate să spună ceea ce el crede că România are nevoie. PMP doreşte să facă această platformă cunoscută şi acest mod de comunicare popular şi să vină în întâmpinarea oamenilor prin intermediul ei.

„Partidul Mişcarea Populară încearcă prin această platformă să pună în concordanţă cerinţele cetăţenilor, problemele, realităţile cotidiene ale lor cu ceea ce factorii de decizie şi politicienii discută sau decid. Nevoile şi dorinţele pe care oamenii le aşteaptă de la noi trebuie duse în Parlament şi transformate în legi. Ele trebuie să fie cunoscute, iar noi încercăm prin această platformă să aibă posibilitatea cetăţeanul să-şi spună problema lui.”, a mai spus Cornel Sămărtinean.