Plujar îi strică lui Mocioalcă ieșirea din scena politică!

plujar andrei (2)
untitled design set 970x90 px

Useristul Andrei Plujar este singurul politician din Caraș-Severin care contestă trimiterea de către Parlament a lui Ion Mocioalcă în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a României.

Plecarea din scena politică a lui Ion Mocioalcă i-a bucurat pe mulți dintre adversarii PSD, mai ales că, la anul, sunt patru rânduri de alegeri, context în care acesta ar fi jucat un rol determinant. Președintelui USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, ieșirea lui Mocioalcă din viața politică i-a dat curaj: „Eu aș fi preferat să iasă altfel din scena politică. Nu cred că este un motiv de fericire că o să îi plătim lui Ion Mocioalcă 1 milion de euro sau peste 1 milion de euro în 9 ani de mandat la Curtea de Conturi. În această funcție de președinte ar fi fost recomandabil să fie cineva care are puțin habar de cum se conduce Curtea de Conturi. Pe Ion Mocioalcă, în afară de carnetul de partid, cred că îl recomandă doar vocea și talentul. Nu ne mirăm. Curtea de Conturi a fost sistematic văduvită de atribuții, practic, i-au fost amputate toate pârghiile. În momentul de față, o instituție atât de importantă cum este Curtea de Conturi, are puterea doar de a constata.”, a comentat Andrei Plujar.

Liderul USR din Caraș-Severin nu contestă doar instalarea lui Mocioalcă în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, ci și întreaga sa carieră politică. Plujar spune că în județ nu se simte nimic, că nu a rămas nimic după cele 6 mandate de parlamentar ale lui Mocioalcă. „Se întâmplă exact ca în Cosa Nostra! PSD nu se dezminte, este asemeni celebrei mafii italiene, conduce ca un grup Infracțional organizat și își pensionează toți greii din mafie cu posturi călduțe la bătrânețe. Mocioalcă doar a controlat tot pe linie de partid, a făcut enorm de mult rău județului acesta. Prin controlul acesta, prin politizarea excesivă a tuturor instituțiilor, a făcut foarte mult rău județului.”, a continuat Andrei Plujar.

Useristul nici măcar nu crede în ieșirea lui Mocioalcă din scena politică. El consideră că tot senatorul PSD va face strategia partidului și va dirija fiecare mutare a social-democraților în județ. „Probabil va fi un sfătuitor de seamă al copiilor săi politici, pe care îi lasă la șefia PSD. Probabil că rămâne implicat. Mocioalcă este un baron al județului Caraș-Severin, cred că este ultimul baron în adevăratul sens al cuvântului!”, a conchis Plujar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/