Plujar despre Lasconi: „România este pregătită să aleagă un președinte femeie!”

andrei plujar
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, vorbește în termeni laudativi despre Elena Lasconi care, de astăzi, preia oficial frâiele partidului.

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a câștigat miercuri alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, cu peste 68% din voturile exprimate. Aceasta îi ia locul la șefia USR lui Cătălin Drulă, care a demisionat după rezultatele slabe ale partidului la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

Alegerea Elenei Lasconi la șefia partidului este salutată de președintele USR Caraș-Severin. Andrei Plujar este convins că Lasconi poate aduce un suflu nou partidului: „Era de așteptat să se întâmple asta, după demisia lui Cătălin Drulă, cu atât mai mult cu cât Elena Lasconi este singura care poate da un restart partidului, să-l aducă pe drumul cel bun. Cu siguranță asta se va și întâmpla și eu cred că, în sfârșit, România este pregătită să aleagă un președinte femeie”.

Plujar o descrie pe Lasconi ca fiind un om de echipă, dar și o mână de fier la nevoie. De altfel, președintele USR Caraș-Severin consideră că primarul municipiului Câmpulung are forța necesară de a se „bate” de la egal la egal cu orice contracandidat la președinția României.

Eu până acum am cunoscut-o pe Elena Lasconi ca fiind un om care reușea să aducă, chiar și acolo unde era deznădejde, din nou spiritul USR-ului, iar prin discursurile ei reușea să mobilizeze pe toată lumea în partid. Și, da, Elena Lasconi are capacitatea să ia și decizii dure, chiar dacă sunt incomode într-o primă fază, dar care, pe termen lung, pot fi sustenabile. Și dacă vreți opinia mea personală, am avut doar pantaloni la conducerea țării, la președinția României, iar lucrurile nu au evoluat deloc în bine. Am avut bărbați puternici, adevărați, bărbați de stat care au avut toată puterea în mâinile lor și nu au știut să o folosească deloc în folosul românilor. Poate că este momentul ca o femeie să preia hățurile și să demonstreze că se poate și altfel”, a conchis Andrei Plujar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/