Plujar, avertisment pentru Popescu: „PNL nu este în măsură să ne dea lecții!”

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, n-a gustat ironiile liberalului Hadrian Popescu pe tema posibilelor exploatări forestiere din Dealul Golului și a unei eventuale colaborări USR – PSD.

Plujar a explicat mai întâi că întrebările ridicate de USR Caraș-Severin au la bază fotografiile cu arbori marcați, fotografii primite de formațiunea politică de la cetățeni responsabili ai orașului. Solicitările făcute către cele două ocoale silvice, spune liderul USR, urmăreau să clarifice dacă și cine taie în Dealul Golului și mai ales dacă o face legal. „USR Caraș-Severin dorește prin acest demers o transparentizare și o eficientizare a instituțiilor statului care sunt în slujba cetățeanului onest. Până la această dată am primit doar un răspuns de la Ocolul Silvic Banatul Montan, care a declarat că nu are în administrare suprafețe de fond forestier în zona Dealului Golului. Vom face public răspunsul Ocolului Silvic Reșița pe care așteptăm să îl primim”, a explicat Plujar.

Referitor la poziția liberalului Hadrian Popescu, care a sesizat o tentă politică în demersul celor de la USR, Andrei Plujar a precizat că partidul a cărui filială o conduce nu e interesat de culoarea politică a celor care încalcă legea. „Cât despre colaborarea cu PSD adusă în discuție de către un consilier local liberal, cu care nu ne dorim să intrăm într-o polemică în stilul politicianist obișnuit, nu credem că PNL este în măsură să ne dea lecții. Dacă dorința de transparență deranjează, ne asumăm riscul de a primi astfel de reacții ori de câte ori vom solicita autorităților să ne facă dovada muncii în folosul nostru, al tuturor”, a mai spus Plujar.

CITEȘTE ȘI:

„La cât sunt de confuzi, liderii USR Caraș-Severin s-ar putea să semneze vreo alianță cu PSD, nu cu PNL!”