Plujar: Am sesizat nenumăratele suspiciuni care planează asupra lui Tabugan! Cât să mai meargă ulciorul la apă?!

andrei plujar (3)
untitled design set 970x90 px

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, salută trimiterea în judecată a fostului parlamentar de Caraș-Severin, Ion Tabugan, care va da explicații în instanță despre cum a intrat în posesia restaurantului Grota Haiducilor din Băile Herculane!

„A fost trimis în judecată de către DIICOT și culmea, nu într-un dosar care să aibă legătură cu tăierile ilegale de păduri din Caraș-Severin, ci într-un dosar care privește devalizarea orașului Băile Herculane. Sigur, deja a devenit celebră Grota Haiducilor mai ales printre baronii pădurilor care taie fără oprire la noi în județ. Infracțiunile de care sunt acuzate cele 35 de persoane în dosarul DIICOT Caraș-Severin sunt fără număr, la fel ca dedicațiile închinate șefului Direcției Silvice Caraș-Severin de către subalterni pe la parangheliile mafiei lemnului!”, a afirmat președintele useriștilor cărășeni.

Plujar amintește și infracțiunile reținute de procurori în dosarul ruinării stațiunii de pe Cerna:  constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, delapidare cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani, înșelăciune, abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, sustragere de sub sechestru, violare de domiciliu, distrugere, șantaj, divulgarea informațiilor secret de serviciu sau nepublice și fals în declarații. Pentru unele dintre acestea va da socoteală și Ion Tabugan.

„De-a lungul timpului am sesizat public problemele care sunt relevate de diversele controale de la Direcția Silvică Caraș-Severin, controale efectuate de Romsilva și Garda Forestieră Timișoara, nenumăratele suspiciuni care planează asupra lui Ion Tabugan, tunurile de sute de mii de euro date în ocoalele silvice din subordine, hectarele de păduri seculare puse la pământ. Am primit în schimb atacuri demne de Grota Haiducilor de la Tabugan și acoliții lui. De asemenea, activistul de mediu Mihai Goțiu a avut mai multe interpelări și luări de poziție legate de situația pădurilor din Caraș-Severin după ce a fost în teren, iar europarlamentarul USR Vlad Gheorghe a depus denunț la DNA împotriva tăierilor de la noi din județ. Ca politician am sesizat și duplicitatea politică a lui Ion Tabugan și am numărat partidele pe la care a trecut pentru a-și asigura spatele, pe scurt aproape toate. Cât să mai meargă ulciorul la apă?”, mai spune Plujar.

Acesta așteaptă ca răspunsul să-l dea organele de cercetare penală și instanțele de judecată.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/