Plimbare pe Cheile Nerei, în a doua zi de Paște

cascada beusnitei
casinoherculane by sungarden

Descoperiți frumusețile de pe Cheile Nerei, în a doua zi de Paște, într-o plimbare minunată prin natură. Puțină mișcare și relaxare, la pachet.

Pentru că și luni, a doua zi de Paște, este zi liberă, o excursie în natură este tot de ceea ce aveți nevoie. Și unde, dacă nu pe fabuloasele Chei ale Nerei, unde peisajul sălbatic vă taie respirația și vă oferă porția perfectă de aer curat și sănătate. Să nu vă uitați nici oul roșu ca să aveți ce ciocni!

În cadrul excursiei, organizată de Comoara Muntilor-trasee montane-Mircea Zahan, se va pleca cu microbuzul din Arad și Timișoara, dimineața, se merge cu el până la Podul Bei, iar de acolo se va urma traseul La Tunele – pe traseu sunt câteva obiective precum: Acapulco – o plajă cu un izvor (unde se va face o pauză de 30 minute și se vor ciocni ouăle), iar dacă vremea va permite se putea face și o baie în Nera, Puntea Suspendată, Casa Verde și se va vedea o parte din chei.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De acolo se va merge cu microbuzul cam.10-15 min până la păstrăvărie pe forestier, iar de la păstrăvărie se va urca pe traseul din valea Beiului, unde se vor face poze la Ochiul Beiului și la cascada Beușnița. Prețul este de 230 lei pentru un adult și 170 lei pentru copil. Acesta va include transportul din Timișoara/Arad și înapoi cu microbuzul, taxa de intrare în Parcul Național Cheile Nerei Beușnița și ghidajul.

Echipament necesar:
*ou ( pentru ciocnit)
*un rucsac de 20-40 l ,
* o sticla de 2l de apa
* încălțări – de preferință bocanci
* ceva mâncare iar apoi, seara, masa va fi servită la Oravița.

Pentru înscriere este necesară plata avansului, (100 lei/adult , respectiv 50 lei/ copil), iar pentru mai multe detalii și pentru înscrieri sunați la numărul de telefon: 0770 192 113 .

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/