FOTO: Plete-n vânt, valuri de bere, extaz. Poiana de la Sasca a intrat pentru două zile într-o altă dimensiune!

Cocktailul de acorduri rock care au răsunat weekendul acesta în poiana de la Sasca a ridicat zeci de mâini în aer. Show-ul senzațional pus pe scenă în prima seară de trupe precum Coma, Implant pentru Refuz sau ROA a fost de-a dreptul incendiat de finalul apoteotic care i-a aparținut lui Adi Despot.

Ediția de anul acesta al Rocker’s Challenge de pe Cheile Nerei a ridicat, cu siguranță, așteptările zecilor de fani pe care i-a câștigat până acum. Iubitorii muzicii rock, amorțiți de berile din pahare, dar mai ales de chitarele și tobele antrenate la maximum pe scenă, au bătătorit poiana de pe Cheile Nerei pe ritmurile incendiare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645132031300″]

„Aperitivul” primei seri a fost Aeon Blank, cei care au și deschis haosul rock de la Sasca. În apus de soare, tobele și basul au urlat în boxe și în timpanele celor prezenți. Implant pentru Refuz, Coma și Goodbye to Gravity au fost cei care au încins pe rând atmosfera la zeci de grade. Finalul primei seri a aparținut trupei ROA, care au condimentat cu acorduri electronice și jocuri de lumini extazul deja prezent în poiană.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645132365749″]

Sâmbătă, în ce-a de-a doua seară de festival, au ajutat la apusul soarelui The Different Class, The Case și Velosonics. Cortina a fost lăsată în jos de Vița de Vie pentru care fanii s-au înghesuit cât mai aproape de boxe. Întreaga poiană a răsunat de zecile de voci care-au cântat la unison pe versurile consacrate ale trupei.