Plăți pentru trei comune din Caraș-Severin prin „Anghel Saligny”

asfaltari

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 45.056.089,34 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 40 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autoritățile locale pentru modernizarea infrastructurii rutiere și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

Printre unitățile administrativ-teritoriale care beneficiază de aceste deconturi se numără și primăriile cărășene Iablanița, pentru proiectul „Modernizare drumuri vicinale” ( 761.005 lei), Armeniș – pentru „Modernizare DC 23, străzi și drumuri vicinale” (511.581 lei), și Pojejena – pentru „Modernizare străzi Radimna” ( 118.050 lei).

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Reamintim că, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze), și reabilitează drumurile și podurile.

FOTO: ARHIVĂ

banner maxagro