Planuri mari pentru Vichente Suru! Edilul comunei Bucoșnița caută soluții pentru asfaltarea drumurilor

Primarul comunei Bucoșnița nu renunță la planul său de a vedea toate drumurile din comună asfaltate. Cu toate că încă nu a găsit axă de finanțare documentația este pregătită!

Administraţia comunei Bucoșnița are în vedere un proiect care cuprinde toate drumurile şi străzile din comună rămase neasfaltate, plus executarea de rigole şi pavarea trotuarelor în centrul comunei şi în satul aparţinător Petroşniţa. Proiectul este depus la Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, pentru a obţine finanţare pentru implementarea acestuia.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Pentru Bucoşniţa, am depus la Compania Naţională de Investiţii un memoriu, plus documentaţia necesară, iar în momentul de faţă ne aflăm în faza de achiziţie Studiu de Fezabilitate, pentru că, după ultimele precipitaţii, au fost probleme, s-au surpat malurile, drumul este puţin afectat, şi sperăm să obţinem finanţare pentru a putea să facem o reabilitare cu zid de sprijin din beton, la fel cum este la Goleţ, valoarea investiţiei ridicându-se la peste un milion de euro, fiind vorba de 1.300 de metri liniari de astfel de ziduri. Suma este destul de mare, dar dacă nu vom face acele ziduri cu gabioane, lucrarea nu va rezista”, a adăugat primarul comunei Bucoşniţa.

publicitate si promovare online banner maxagro