Pilotul Dani Oțil promite 10 ani de viteză în coastă [VIDEO]

Vedeta de televiziune spune că s-a îndrăgostit iremediabil de viteza în coastă și că, pentru următorii 10 ani, nimeni nu va putea scăpa de pilotul Dani Oțil de la competiții.

Pentru Dani Oțil („din Reșița”, cum și-a scris pe monopostul de concurs), sezonul acesta este primul în care participă constant la viteză în coastă, etapă de etapă. La Reșița, Oțil a fost prima dată ca pilot pe acest traseu, pe care îl cunoaște foarte bine, căci el duce spre satul copilăriei sale și a reușit să obțină un timp destul de bun chiar în prima urcare din concurs. „Nu este timpul important, este participarea și, mai ales, traseul, nu mă gândesc la timpi acum”, ne-a spus Dani Oțil înaintea urcărilor din concurs.

În etapa a patra a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Dani Oțil a concurat cu un monopost nou, față de urcările anterioare, un monopost de culoare azur metalizat, Radical SR4, în prima urcare reușind cel mai bun timp pe acest traseu, 2:25,746, la 39 de secunde de lider, la unda dintre urcări făcându-i loc și tatălui său alături, pentru a simți adrenalina de la viteză în coastă.

Dani Oțil spune că iubește acest tip de motor sport și că, „pentru următorii 10 ani”, va fi o prezență certă pe listele de start. Cu toate acestea, matinalul Antenei 1 spune că nu Valea Domanului este traseul său preferat, ci cel de la Rânca, pe care îl vede ceva mai accesibil.

YouTube video