Pieton accidentat grav la Reşiţa

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost lovit de o maşină ieri, pe Calea Caransebeşului. Pietonul a traversat strada printr-un loc nemarcat, iar şoferul nu l-a mai putut evita. Victima a ajuns la spitalul din Timişoara cu răni grave.

Ieri la orele după-amiezii poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un accident cu un rănit. ”Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce Dumitru P., în vârstă de 46 de ani, traversa strada prin loc nepermis şi fără se asigure, a fost accidentat de un autoturism” a declarat Ancuţa Cărbunaru purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Şoferul în vârstă de 31 de ani n-a mai avut ce să facă atunci când s-a trezit în faţă cu pietonul neatent. Victima s-a ales cu răni grave şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Reşiţa. Pentru că starea bărbatului accidentat nu se ameliora, medicii au decis transportarea lui la spitalul din Timişoara.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului a reieşit că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Totuşi, poliţiştii au început cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.