Piața Iosefin ar putea avea parcare. A fost, în sfârșit, identificat proprietarul terenului

cats
promovare online Timisoara Casa Auto

Cea mai mare problemă a comercianților și clienților din Piața Iosefin este lipsa unei parcări. Terenul de lângă clădire este proprietate privată și este o mare de noroi și gropi, dar oamenii staționează aici pentru că nu au altă variantă. După mulți ani în care autoritățile au încercat să cumpere acea suprafață, acum anunță că a fost identificat proprietarul.

Omul care deține terenul este plecat în străinătate. A transmis că este interest să îl vândă autorităților, care abia acum au reușit să îl identifice și să ia legătura cu el.

„În ultimele zile, am primit informații că în sfârșit a fost identificat cetățeanul străin proprietar al parcelei și că acesta ar avea disponibilitatea vânzării terenului. În acest sens vom duce diligențele necesare către autoritatea tutelară, Consiliul Local al Municipiului Timișoara, pentru această achiziție atât de necesară”, a transmis drectorul Piețe SA, Liviu Cocean.

Directorul Piețe SA a indetificat și alte problem ale pieței agroalimentare.

promovare banner maxagro

„Această piață a fost gândită și proiectată foarte prost, fără a se ține cont de specificul de piață agroalimentară, fără o zonă eficient-funcțională pentru colectare deșeuri, fără zonă dedicată produselor vrac, fără o abordare eficientă în privința folosirii rețelelor de utilități, fără multe altele, deci fără prea multă viziune”, mai susține Cocean.

Dacă Primăria Timișoara reușește să cumpere terenul, administrația piețelor este dispusă să amenajeze parcarea și să o administreze.

 

publicitate tmc 640