Petrecerile de Sf. Marie s-au lăsat cu amenzi. Vezi cât i-a costat pe cărășeni în fața legii distracția din weekend!

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au organizat şi desfăşurat acţiuni preventiv-reactive pe raza întregului judeţ, în perioada 15-17 august, weekend în care rugile s-au ținut lanț în Caraș-Severin.

În urma controalelor efectuate de oamenii legii au fost constatate nenumărate infracţiuni şi aplicate contravenţii în valoare de peste 109 000 lei. Un număr total de 460 de sanțiuni au fost aplicate în acest sfârșit de săptămână, cele mai multe dintre ele, mai exact 390, fiind în regimul circulației. Din totalul celor de la regimul circulaţiei, trei au fost pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 259 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare, două pentru neacordare de trecere pietonilor şi 116 pentru alte abateri.

De asemenea, în cadrul acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere au fost reţinute 16 permise de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare.

Pe lângă puricarea șoferilor, poliţiştii au organizat și acţiuni punctuale pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care au încălcat normele prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni ce nu respectă climatul de ordine şi linişte publică, patrimoniul public şi privat, regimul circulaţiei rutiere şi al celui pentru desfăşurarea activităţilor economice.

Foto: arhivă

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/