Petrecere cu miros de praf de pușcă! Minciuni mai mari sau mai mici, pregătite de participanți pentru Balul Vânătorilor

Vânătorii din fondurile afiliate la AJVPS Timiș se pregătesc să serbeze cum se cuvine încheierea sezonului de vânătoare 2018 – 2019, organizând tradiționalele petreceri de la care sunt nelipsite buna dispoziție, minciunile specifice și ocazia de a împăca în sfârșit nevasta, după o iarnă întreagă de ceartă pe motiv că… „nici măcar duminica sau de sărbători nu poți sta cu noi la masă”.

Oameni hotărâți, atunci când vine vorba de înfruntat ploaia, zăpada sau viscolul, purtătorii de armă sunt deja recunoscuți pentru chefurile asezonate cu bucate alese, muzică bună și prietenii legate pe viață, dintr-o pasiune care depășește barierele legate de bani, poziție socială sau funcții importante. Primii care dau tonul distracției sunt vânătorii din zona Făgetului.

„Odată cu apropierea de final a sezonului de vânătoare cu grupa, se organizează nelipsitele baluri, la care poate participa orice persoană care iubește mâncarea deosebită și distracția specifică vânătorilor. Anul acesta, primul bal va avea loc duminică, 17 februarie, la Complexul Ștrand din Făget, cu începere de la ora 16. Atât membrii clubului nostru, cât și alți doritori, pot să participe, după ce vor achita o taxă de 120 de lei/persoană la casieria sediului nostru. Atmosfera va fi întreținută de solista Adriana Curtu – Voaidoș, împreună cu formația, iar meniul va fi specific vânătoresc. De asemenea, la scurt timp și pentru membri noștri din zona Lugojului va fi organizată o mare petrecere în data de 22 februarie, de la ora 18. Restaurantul J’adore va aduna pe toți cei ce vor să petreacă până dimineața în compania cunoscuților soliști Ghiță Călțun Brancu, Adrian Stanca și Slageana Chicheș. Taxa de participare este de 180 lei de persoană, iar la ambele baluri, ca de obicei participanții pot câștiga la tombola tradițională, zeci de fazani, căpriori sau mistreți”, a precizat Marius Icobescu, secretarul Clubului de Vânătoare și Pescuit Sportiv Lugoj.

Și o parte din grupele private își organizează propriile baluri, iar unul deja recunoscut este cel al Fondului „Artemis” Mănăștiur, ce va avea loc pe data de 2 martie, de la ora 19, la restaurantul Artemis din localitate. Taxa este de 130 lei/persoană. Atmosfera va fi întreţinută de soliştii Alexandra Iacob și Toni Bagiu, împreună cu formația Titel Brestovicean.