Petrea s-a convins! Face față în Ligă!

De un singur meci amical a avut nevoie fostul internaţional român, Adrian Petrea, pentru a se convinge că echipa pe care o antrenează se va ridica la rigorile primei ligi de handbal masculin.

 

Promovată după doar primul an de existenţă în elita handbalului masculin românesc, echipa HC Adrian Petrea şi-a verificat potenţialul, dar mai ales nivelul pregătirii fizice, în compania handbaliştilor de la Dinamo, care anul trecut s-au bătut pentru titlul de campioni. Bucureştenii au câştigat în această dimineaţă în Polivalenta reşiţeană cu 34-31, la capătul unui meci în care au condus şi la diferenţe mai mari, dar care a demonstrat că HC Adrian Petrea va avea un cuvânt de spus în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale.

De aceeaşi părere este şi antrenorul reşiţean. „Din punctul meu de vedere şi nu numai al meu, Dinamo anul acesta este pretendentă la titlu. Anul trecut l-a scăpat printre degete. Mă bucur foarte mult că am întâlnit un adversar puternic şi că am putut să ne măsurăm forţele. Pentru primul meci amical pot spune că sunt mulţumit de aportul jucătorilor. Într-adevăr, ne lipsesc antrenamentele în sală, pentru omogenizare şi colaborare între noi, dar asta se va rezolva pe parcurs. Astăzi m-a interesat efortul fizic depus de fiecare. A venit şi Rică, s-a alăturat lotului, urmează să ajungă şi  Shota Tevzadze şi atunci putem spune că avem lotul complet pentru turneul de la Târgu Jiu. Jocul de astăzi îmi dă speranţe pentru sezonul care urmează. Până la startul campionatului nu va mai veni nimeni. Poate în iarnă să mai vină cineva, dar acum nu”, a concluzionat Adi Petrea după primul test al verii.