Petiție online pentru a convinge Primăria Timișoara să construiască un complex sportiv în zona Lipovei

complex lipoveo
explo 1000x200

Printre planurile vechii administrații a Primăriei Timișoara se număra și realizarea unui complex sportiv în zona Lipovei. În condițiile în care proiectul nu a mai fost pus în practică, recent a fost lansată o petiție online prin care tinerii liberali îi solicită lui Fritz construirea unei astfel de baze în cartier, pentru a avea unde să facă sport.

Fosta administrație Robu promitea realizarea mai multor baze sportive în cartierele din Timișoara. Printre cele mai înaintate proiecte a fost cel privind construirea unui complex sportiv în zona Lipovei. Contractul pentru începerea lucrărilor a și fost semnat, dar la începutul anului 2021 Fritz anunța că șantierul nu poate fi deschis pentru că autorizația de construire a expirat.

Între timp nu s-a mai auzit nimic de acest proiect, astfel că tinerii liberali au decis să lanseze o petiție online prin care solicită primăriei realizarea complexului sportiv din zona Lipovei.

Dacă Fritz nu vrea, noi vrem complex sportiv în Lipovei! Semnează și tu petiția pentru construcția unei baze sportive moderne în cartierul Lipovei din Timișoara! Haideți să-l convingem pe Dominic Fritz că Timișoara are nevoie de o bază sportivă modernă pentru copii și tineri! La preluarea mandatului de primar al Timișoarei, Dominic Fritz a găsit proiectul noii baze sportive cu toată documentația pregătită, dar a refuzat să semneze ordinul de începere a lucrărilor. De atunci și până acum, avem doar promisiuni, bani cheltuiți pe documentațiile tehnice, câteva promisiuni și zero fapte concrete. Dacă Dominic Fritz nu vrea, noi tinerii din Lipovei vrem o bază sportivă în care să putem practica diferite sporturi de agrement sau de performanță”, scrie în petiția online.

Petiția a fost semnată deja de aproape 200 de persoane.

Cei din PNL Timiș au și fost luni pe terenul din zona Lipovei unde ar trebui să fie construit complexul sportiv, pe care s-au și fotografiat.