Peste un milion de euro pentru revenirea Metalului în Liga 2!

Dan Alexa are la dispoziție un buget considerabil numai să-i readucă pe rosso-neri în eșalonul secund al fotbalului românesc!

Ceva mai mult de un milion a direcționat municipalitatea către clubul din Valea Domanului în sezonul trecut, unul dezamăgitor față de condițiile avute. Primarul Nelu Popa nu a dezarmat și a dat asigurări că nu va umbla la buget, obiectivul fiind clar: promovarea imediată în Liga 2 și pregătirea terenului pentru reapariția Reșiței pe harta primei scene fotbalistice a țării. „Vor avea tot suportul Primăriei și Consiliului Local Reșița, din punct de vedere financiar nu vor avea vreo problemă!”, a spus Popa. Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, a spus la rândul său că va căuta împreună cu antrenorul Dan Alexa să transfere jucători de valoarea ligii secunde, chiar dacă echipa a coborât în eșalonul inferior. Și asta pentru ca în vara anului viitor să nu mai fie nevoiți să facă schimbări masive în lot.

De data aceasta, pare să existe o strategie mult mai bine pusă la punct, cu etape și obiective precise. Deloc întâmplător se caută deja soluții și pentru modificarea statutului clubului, astăzi, de instituție publică, statut care nu permite accederea în Liga 1. „Am alocat anul trecut peste un milion de euro, handbalul intră în cură de slăbire, ne concentrăm pe fotbal. Vrem să atragem unul sau mai mulți investitori, pentru că, dacă nu e o societate de drept privat, nu poți promova. Suntem în discuții cu ceva persoane. Noi nu căutăm investitor pentru că avem probleme financiare, noi căutăm un investitor pentru că vrem să promovăm în Liga 1.”, a explicat edilul-șef.